De Deugniet

Pannenkoek- en speelboerderij

Restaurant

Het pand waarin De Deugniet is gevestigd stamt uit het jaar 1901. Vanaf het jaar 1904 heeft het pand een horeca bestemming. Deze sfeer proeft u direct bij binnenkomst, aangezien grote gedeelten van het pand nog steeds authentiek zijn aan de situatie begin 20e eeuw. 

 

Wij zijn in de geschiedenis gedoken en zijn gekomen tot het jaar 1814, toen heeft op deze plaats ook een boerderij gestaan die in eigendom was van de Fam. Oostingh. Naast de functie van boerderij, had het ook een functie van dorpscafe waar handel werd bedreven en afgesloten.

 

Het restaurant is gevestigd in het vroegere cafĂ©-gedeelte. De bar sinds mensenheugenis aanwezig hebben wij dan ook laten staan, waardoor die unieke sfeer van "vroeger" nog steeds aanwezig is. 


In deze ruimte serveren wij lunchgerechten en pannenkoeken. Voor onze kleinere gasten hebben wij ook kinderplates. Voor en na de maaltijd kunnen onze kleinere gasten spelen in het speelgedeelte.


Proef de audenthieke sfeer en gezelligheid die mogelijk gemaakt wordt door een gemotiveerd team dat open staat voor elke vraag of opmerking.